Mireseerdhet ne Sigma Interalbanian - Vienna Insurance Group

  • #
  • #
  • #
  • #
.

Produktet Tona

Sigurime Motorrike

Siguroni automjetin tuaj, jo vetem per pergjegjesine ndaj paleve te treta por edhe per demet qe mund të shkaktoni ju.

Sigurimi i pronës

Mbroni investimin tuaj më të madh, banesën apo biznesin. Tarifa të personalizuara sipas llojit dhe madhësisë së objektit .

Sigurimi i shëndetit

Siguroni shëndetin e atyre që kanë më shumë vlerë për ju, familjes tuaj apo stafit. Shërbime mjekësore që mbulohen në Shqipëri dhe Europë .

Përgjegjësi

Mbuloni dëmet që mund t’ju shkaktohen të tjerëve si shkak i përgjegjësisë tuaj .

Sigurimi i Garancive

Ndihuni të sigurt duke zgjedhur kompaninë dhe produktin e duhur për garancitë tuaja kontraktuale .

Sigurime Inxhinierike

Sigurohuni nga të gjitha rreziqet që mund të lindin gjatë proçesit të ndërtimit apo montimit, duke përfshirë edhe dëmet e shkaktuara palëve të treta.

RAPORTI VJETOR 2020

RAPORTO NJE DEM

Qellimi yne kryesor eshte t'ju lehtesojme proceduren e demshperblimit

Raporto demin tani, kliko butonin me poshte

Ja ku ndodhemi ne qytetin tend

Sigma Interalbanian - Vienna Insurance Group shtrin deget e saj ne Shqiperi dhe Kosove.
Kliko harten e per adresat

Cfare thone Klientet Tane

Emri Mbiemri
Telefon/Cel
Email
Mesazhi

Informacion Kontakti

  • Adresa Rr. Komuna e Parisit, Pallati Lura,Tirane, Albania
  • Tel: +355 4 225 8254
  • Fax: +355 4 225 8253
  • E-mail: kontakt@sivig.al

Orari i Shërbimit

  • E hene - E shtune 08:30 - 17:00
  • E Diele Pushim
...